GovTech Day 2022

GovTech Day är Sveriges årliga mötesplats för GovTech. Här samlas vi som är entreprenörer, tjänstepersoner, innovatörer, idébärare och medarbetare för att accelerera samhällsv��rdet i den digitala transformationen. Nu 2022 samlas vi återigen i Sundsvall med möjlighet för alla att även mötas digitalt.

I en tid av stora utmaningar och stora transformationer vad behöver vi? Digitalt, grönt, medmänskligt, kulturellt, lagligt, etiskt hur ska det se ut? Var med på en mötesplats där vi möts över och mellan organisatoriska och kulturella gränser. I år fokuserar vi från scenen, tillsammans med deltagarna, på vilka förmågor vi behöver för överlevnad. Överleva vad? Ja den frågan kommer vi besvara tillsammans. Vi är övertygade om att kraften finns i ekosystemet, låt oss tillsammans hitta och använda den.

Biljettpriser

GovTech Day: 995 kr (exkl. moms)

GovTech Day + GovTech Hangout: 1 295 kr (exkl. moms) 

Endast GovTech Hangout: 350 kr (exkl.moms)

Digital grupp (upp till 10 personer med en inloggning): 4 495 kr (exkl.moms)

Val av biljett gör du i anmälningsformuläret. 
 Anmälningsvillkor.

Du tar med dig till GovTech Day: Kompetens, förmågor, insikter, nyfikenhet, du är en del i ekosystemet.

Du tar med dig från GovTech Day: Insikter och utsikter från techinnovatörer och samhällspionjärer, nya kontakter för att bygga ditt nätverk i ekosystemet och överlevnadsstrategier från hajar...

Välkommen till GovTech Day den 1 december i Sundsvall – eller delta digitalt!

Keynote Speakers

Stefan Engeseth

Föreläsare, Författare/Sharkonomics, Creative Futurist, Haj-dykare, Gästprofessor (NYU Prague).

Årets första keynote speaker är Stefan Engeseth. Genom att studera hajens beteendemönster, instinkter och karaktärsdrag har Stefan utvecklat ett antal affärsstrategier och under GovTech Day delar han med sig av dessa och hur de kan appliceras inom Govtech.

Läs mer om Stefan Engeseth

Läs mer

Lina Svensberg

Innovation Manager, Compare & DigitalWell Arena

Lina är en nyfiken och drivande entreprenörssjäl som startade sin yrkesbana som klassisk pianist. Även om det kunde vara ganska enformigt att endast spela piano, upptäckte hon snabbt att den drivkraft, kreativitet och disciplin man utvecklar kunde komma till användning i många andra sammanhang. Som Innovation Manager i Compare och DigitalWell Arena är hennes fokusområde interaktionen mellan innovativa bolag och offentlig sektor. 


Läs mer om Lina Svensberg

Läs mer